Caran d’Ache Museum Aquarelle 20 színes ceruza készlet

Caran d’Ache Museum Aquarelle 20 darabos akvarell ceruza készlet – Landscape

Számos vélemény alapján az egyik legjobb minőségű akvarell ceruza. A Caran d’Ache Museum Aquarelle 20 landscape nemcsak egy vízzel oldható ceruza, ez egy akvarell festék, ceruza formájában. Ezt a remekművet Genfben fejlesztették ki akvarell művészekkel szoros együttműködésben. A Caran d’Ache Museum Aquarelle hatszögletű ceruzái matt fekete lakkozást és ezüst színű márkajelzést és feliratozást kapott, ami a ceruza kiváló minőségét hivatott igazolni.

cikkszám carand06004 kategória

15 900 Ft

Megosztás

További információk

- Caran d’Ache Museum Aquarelle 20 színes ceruza készlet -

Caran d’Ache Museum Aquarelle 20 darabos akvarell ceruza készlet – Landscape

Számos vélemény alapján az egyik legjobb minőségű akvarell ceruza. A Caran d’Ache Museum Aquarelle 20 landscape nemcsak egy vízzel oldható ceruza, ez egy akvarell festék, ceruza formájában. Ezt a remekművet Genfben fejlesztették ki akvarell művészekkel szoros együttműködésben. A Caran d’Ache Museum Aquarelle hatszögletű ceruzái matt fekete lakkozást és ezüst színű márkajelzést és feliratozást kapott, ami a ceruza kiváló minőségét hivatott igazolni. A ceruza 8mm – es átmérője rendkívül kényelmes fogást biztosít. A 3,8 mm átmérőjű színes mag, ultra magas pigmentkoncentrációval segítségünkre lesz abban, hogy magasabb szintre emelhessük munkáink minőségét. A Caran d’Ache Museum Aquarelle 20 landscape ceruzákkal elért hatás varázslatos.

A 20 darabos Caran d’Ache Museum Aquarelle készlet két egymástól eltérő színkészletet tartalmaz, Marine és a Landscape fantázianevek alatt. Mind a két készlet gondosan válogatott színekből áll, hogy az adott témához igazodjon, melyek a tenger és a tájkép. Ez a “Tájkép” készlet 20 színt tartalmaz, meleg és hideg színekben, nem meglepő módon a tájképek ábrázolására. Kék – ibolya az ég és a víz színeinek, piros – narancs a virágok számára, zöldek a mezők és erdők megrajzolásához, barnák a föld és a sziklák életre keltéséhez, világos és sötét árnyalatok pedig a fény és az árnyék létrehozásához.

 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Instagram oldalunkFacebook oldalunkPinterest tábláink