[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=”” admin_toggled=”yes”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Uni Mitsubishi HiUni professzionális grafitceruza

A Uni Mitsubishi HiUni 10H grafitceruza etalonnak számít a ceruzák világában. A ceruza legfontosabb jellemzői a lehető legmagasabb minőségű grafit mag, a legszélesebb keménység skála, homogén összetételű cédrus test, továbbá prémium minőségű lakkozás és díszítés. A prémium minőségű cédrus és a tökéletesen központosított grafit mag a könnyű, precíz és küzdelem mentes hegyezést garantálja. Hagyományos bordó színű test, az arany színű márkajelzés és gyűrű is a kivételes minőséget sugallja.

Ezeket a tökéletes ceruzákat készletben is megvásárolhatod, HiUni Art set néven, ami 22 ceruzát tartalmaz a teljes keménységi skálából 1-1 darabokat. Stílusos fekete fémdobozban minden fokozatot megtalálsz, a 10H extra kemény grafittól, a legsötétebb és legpuhább 10B jelzésig.

Ezekhez a ceruzához bátran választhatod a legjobb minőségű hegyezőket, tökéletesen pontos és a KUM Masterpice hegyzővel extra hosszú hegyeket is faraghatsz.

Uni Mitsubishi HiUni grafitceruzák teljes skálája:

10H | 9H |8H | 7H |6H | 5H |4H | 3H |2H | H |F | HB |B | 2B |3B | 4B | 5B |6B | 7B | 8B |9B | 10B |

 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Instagram oldalunkFacebook oldalunkPinterest tábláink

Nakabayashi Logical füzetek

Japán egyik újító szellemű gyártójának érdekes megoldása arra, hogy szerintük milyen egy hasznos füzet. Nekik nem elég, hogy a lapok tökéletesen simák és magas minőségűek, ők is rengeteg segédjelzést nyomtatnak minden egyes lapra és a borítónál sem akadtak el. A szokatlanul spirálozott füzetek átlátszó műanyag borítója könnyen lepattintható a fém spirálokról és hasznos segédeszközként használhatjuk azt. Vonalzó, szögmérő, körsablon, illetve grafikusok számára hasznos nyomdai előkészítéshez használatos PostScript jelöléseket is találunk rajta. Ezek a Nakabayashi Logical füzetek két méretben: A5B5 és mérettől függetlenül 80 lapos kiszerelésben érhetők el, a lapok vonalazása pedig eléggé összetett… Leginkább vonalas füzet 7mm sortávolsággal, de minden sor 3 egyenlő részre van osztva két halvány vonallal és itt még nincs vége, mivel szintén 7mm osztású függőleges halvány vonalak is “díszítik”. Ezek a függőleges és vízszintes segédvonalak azonban annyira halványak, hogy az összképet leginkább vonalasnak látjuk.

további kivitelek:

 • négyzethálós A5B5

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Instagram oldalunkFacebook oldalunkPinterest tábláink

 

 

Maruman Report Pad

Híres japán márka, híresen magas minőségű termékei közül a Maruman Report Pad füzetei: vonalazott, négyzethálós és üres lapokkal is választhatók. Egy füzet 50 relatív vékonynak mondható (60g/m2) lapot tartalmaz, felfelé lapozható és a tetején ragasztott mint egy jegyzettömb. Nem véletlenül szeretjük a japán papírokat és füzeteket, hiszen nagyon sima és nagyon jó minőségű papírból készülnek, amire nagyon jó érzés jegyzetelni, akár a legfirnyákosabb töltőtollal is. Szeretjük azért is, mert egy egyszerű lapot is tudnak extrázni különböző hasznos jelölésekkel, például oldalfelező pontok, a vonalas lapok esetében függőleges segédpontok alul és felül, illetve a sima (vonal és négyzetháló mentes) füzet egy keményebb papírból készült sorvezetőt is tartalmaz.

A vonalas füzet 7mm sormagasságú, a négyzethálós pedig 5mm osztású.

további kivitelek:

 • négyzethálós (kockás?): A5
 • sima: A4A5
 • vonalas: A4A5

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Instagram oldalunkFacebook oldalunkPinterest tábláink

1. Legyen kihívásokkal teli, de ne elérhetetlen

2. Legyen kihívásokkal teli, de ne elérhetetlen

3. Legyen kihívásokkal teli, de ne elérhetetlen

4. Legyen kihívásokkal teli, de ne elérhetetlen

5. Legyen kihívásokkal teli, de ne elérhetetlen
6. Legyen kihívásokkal teli, de ne elérhetetlen

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Instagram oldalunkFacebook oldalunkPinterest tábláink

Moblique by Luis Creations kalligrafikus tollszár

Moblique by Luis Creations paszetell színű tollai egyenes és ferde tollszárként is használhatók. A szétcsavarható műanyag test tartóként is funkcionál, amiben kedvenc hegyeidből (mérettől függően) 2-3 darabot is tárolhatsz. A csomagolás nem tartalmaz tollhegyeket. A pasztell színű tollszárak bársonyos tapintása kényelmes használatot garantál, sárgaréz hegyrögzítője pedig egy mozdulattal kicsúsztatható a tollszárból, hogy azt egyenes tollként is használhasd. Amennyiben a hegyed nehezen vagy nem illeszkedik közvetlenül a sárgaréz rögzítőbe, nehezen tudod belecsúsztatni, akkor húzd ki a tollszárból, lazíts a szorításán, óvatosan illeszd bele a tollhegyed, majd így csúsztasd vissza a tollszárba a rögzítőt.

további színek:

Pasztell – Purple Sand (lila) – Dead Sea Clay (törtfehér) – English Rose (rózsaszín) – Mint Leaf (kékeszöld)
Fémhatású – Silver Storm (ezüst) – Copper Sunrise (vörösréz) – Golden Sunshine (arany) – Moonlight Shadows (fekete)

Moblique by Luis Creations kalligrafikus tollszár

Moblique by Luis Creations fémszínű tollai egyenes és ferde tollszárként is használhatók. A szétcsavarható műanyag test tartóként is funkcionál, amiben kedvenc hegyeidből (mérettől függően) 2-3 darabot is tárolhatsz. A csomagolás nem tartalmaz tollhegyeket. A pasztell színű tollszárak bársonyos tapintása kényelmes használatot garantál, sárgaréz hegyrögzítője pedig egy mozdulattal kicsúsztatható a tollszárból, hogy azt egyenes tollként is használhasd. Amennyiben a hegyed nehezen vagy nem illeszkedik közvetlenül a sárgaréz rögzítőbe, nehezen tudod belecsúsztatni, akkor húzd ki a tollszárból, lazíts a szorításán, óvatosan illeszd bele a tollhegyed, majd így csúsztasd vissza a tollszárba a rögzítőt.

további színek:

Pasztell – Purple Sand (lila) – Dead Sea Clay (törtfehér) – English Rose (rózsaszín) – Mint Leaf (kékeszöld)
Fémhatású – Silver Storm (ezüst) – Copper Sunrise (vörösréz) – Golden Sunshine (arany) – Moonlight Shadows (fekete)

Canson XL Bristol

A Canson XL Bristol papír rendkívül fehér és rendkívül sima. Ellenáll az ismételt korrekcióknak, a többszöri radírozásnak és akár a kaparásnak is. Egy tömb 50 lapot tartalmaz. Rövid oldalon ragasztott tömbök és a kemény hátsó fedőlap biztosítja a kényelmes használatot. Grafit használatához vedd figyelembe, hogy a tónusok sokkal világosabbak lesznek, mint egy kifejezetten grafithoz ajánlott papír esetében. A papír extra fehér színe biztosítja a probléma menetes szkennelést, megkönnyítve a digitális utómunkát.

 • papír súlya : 180g / m2
 • kiszerelés: 50 lap/ tömb
 • papír textúrája: nagyon sima
 • papír színe: extra fehér
 • ajánlott technikák: ideális ceruzákhoz, tollakhoz, tűfilcekhez, alkoholos és vízbázisú filctollakhoz és ecsethegyű filcekhez, markerekhez és airbrush munkákhoz egyaránt
 • további méretek: szabványos A4A3 és akár 1db A4 méretű lap
 • extra tulajdonságok: savmentes papír az idő múlásával sem sárgul, és az alkalmazott technikákkal nem bonyolódik kémiai reakcióba

A Canson XL Bristol papírból akár lapokat is vásárolhatsz. Ideális megoldás, ha nem ismered ezt a típust, de szeretnéd kipróbálni, vagy egyszerűen csak nincs szükséged egy egész tömbre. Jellemzően A4 méretben értékesítünk lapokat, és szinte az összes márka összes típusából vásárolhatsz lap kiszerelésben is. Márkánként és típusonként külön csomagoljuk, a lapok hátoldalára pedig halványan ráírunk egy azonosító számot, hogy mindig tudd mit tartasz a kezedben.

A lapokat itt találod: Canson XL Bristol lap

Canson ArtBook One spirálkötött

Prémium minőségű papírok erős és tartós kötészetben, ideális választás szabadtéri vázlatokhoz is. Természetesen, mint jegyzettömb is kiváló társunk lehet, de leginkább művészeti célokra készített rajztömb. A lapok finoman érdes felülete kifejezetten ceruzarajzokhoz és több nem nedves technikához is tökéletesen alkalmas. Kemény borítója megfelelő tartást biztosít a szabadtéri munkákhoz is, széles méretválasztékban pedig mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt. Gerincragasztott és hosszú oldalán spirálozott kötészettel is választható.

 • papír súlya : 100g / m2
 • kiszerelés: 80 lap/ tömb
 • papír textúrája: finoman szemcsés
 • papír színe: natúr fehér
 • ajánlott technikák: ceruzához, pasztellhez, faszénhez és filctollhoz is alkalmas
 • további méretek: szabványos A6A5A4
 • extra tulajdonságok: sav és optikai fehérítő mentes papír az idő múlásával sem sárgul, és az alkalmazott technikákkal nem bonyolódik kémiai reakcióba

Canson ArtBook One skicckönyv

Prémium minőségű papírok erős és tartós kötészetben, ideális választás szabadtéri vázlatokhoz is. Természetesen, mint jegyzettömb is kiváló társunk lehet, de leginkább művészeti célokra készített rajztömb. A lapok finoman érdes felülete kifejezetten ceruzarajzokhoz és több nem nedves technikához is tökéletesen alkalmas. Kemény borítója megfelelő tartást biztosít a szabadtéri munkákhoz is, széles méretválasztékban pedig mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt. Könyvkötött és hosszú oldalán spirálozott kivitelben is elérhető.

 • papír súlya : 100g / m2
 • kiszerelés: 98 lap/ tömb
 • papír textúrája: finoman szemcsés
 • papír színe: natúr fehér
 • ajánlott technikák: ceruzához, pasztellhez, faszénhez és filctollhoz is alkalmas
 • további méretek: szabványos A5A4
 • extra tulajdonságok: sav és optikai fehérítő mentes papír az idő múlásával sem sárgul, és az alkalmazott technikákkal nem bonyolódik kémiai reakcióba

Canson ArtBook 180

A Canson Art Book sorozat 180 fokban szétnyitható kiadása, prémium minőségű papírral. Természetesen, mint jegyzettömb is kiváló társunk lehet, de leginkább művészeti célokra készített rajztömb. A lapok finoman érdes felülete kifejezetten ceruzarajzokhoz és több nem nedves technikához is tökéletesen alkalmas. Kemény borítója megfelelő tartást biztosít a szabadtéri munkákhoz is, speciális kötészete pedig  lehetővé teszi, hogy 180 fokban kinyitva dupla méretű papírra alkothassunk a hajtásoknál megszokott hullámok nélkül.

 • papír súlya : 96g / m2
 • kiszerelés: 80 lap/ tömb
 • papír textúrája: finoman szemcsés
 • papír színe: natúr fehér
 • ajánlott technikák: ceruzához, pasztellhez, faszénhez és filctollhoz is alkalmas
 • további méretek:
 • extra tulajdonságok: savmentes papír az idő múlásával sem sárgul, és az alkalmazott technikákkal nem bonyolódik kémiai reakcióba

Canson 1557 – 120g

Ezt a fényes fehér papírt a kontraszt kiemelésére tervezték. Mind a profi, mind az amatőr művészek körében kedvelt. Ragasztott és spirálkötéssel, széles méretválasztékban, illetve 120-180g/m2 grammsúlyú lapokkal kapható. Kifejezetten ideális a száraz technikákhoz, mint a ceruza, szén, pasztell, de kevésbé nedves technikák, mint a filcek és markerek használatához is megfelelő.

 • papír súlya : 120g / m2
 • kiszerelés: 50 lap/ tömb
 • papír textúrája: finoman szemcsés
 • papír színe: natúr fehér
 • ajánlott technikák: ceruzához, pasztellhez, faszénhez és kevésbé nedves technikákhoz is alkalmas
 • további méretek spirál kötészettel: szabványos A5 – A4A3 és akár 1db A4 méretű lap
 • további méretek rövid oldalon ragasztott: szabványos A5 A4A3 és akár 1db A4 méretű lap
 • extra tulajdonságok: savmentes papír az idő múlásával sem sárgul, és az alkalmazott technikákkal nem bonyolódik kémiai reakcióba

A Canson 1557 – 120g papírból akár lapokat is vásárolhatsz. Ideális megoldás, ha nem ismered ezt a típust, de szeretnéd kipróbálni, vagy egyszerűen csak nincs szükséged egy egész tömbre. Jellemzően A4 méretben értékesítünk lapokat, és szinte az összes márka összes típusából vásárolhatsz lap kiszerelésben is. Márkánként és típusonként külön csomagoljuk, a lapok hátoldalára pedig halványan ráírunk egy azonosító számot, hogy mindig tudd mit tartasz a kezedben.

A lapokat itt találod: Canson 1557 – 120g lap

Canson 1557 – 180g

Ezt a fényes fehér papírt a kontraszt kiemelésére tervezték. Mind a profi, mind az amatőr művészek körében kedvelt. Ragasztott és spirálkötéssel, széles méretválasztékban, illetve 120-180g/m2 grammsúlyú lapokkal kapható. Kifejezetten ideális a száraz technikákhoz mint a ceruza, szén, pasztell, de kevésbé nedves technikák mint a filcek és markerek használatához is megfelelő.

 • papír súlya : 180g / m2
 • kiszerelés: 30 lap/ tömb
 • papír textúrája: finoman szemcsés
 • papír színe: natúr fehér
 • ajánlott technikák: ceruzához, pasztellhez, faszénhez és kevésbé nedves technikákhoz is alkalmas
 • további méretek spirál kötészettel: szabványos A5 – A4A3 és akár 1db A4 méretű lap
 • további méretek rövid oldalon ragasztott: szabványos A5 A4A3 és akár 1db A4 méretű lap
 • extra tulajdonságok: savmentes papír az idő múlásával sem sárgul, és az alkalmazott technikákkal nem bonyolódik kémiai reakcióba

A Canson 1557 – 180g papírból akár lapokat is vásárolhatsz. Ideális megoldás, ha nem ismered ezt a típust, de szeretnéd kipróbálni, vagy egyszerűen csak nincs szükséged egy egész tömbre. Jellemzően A4 méretben értékesítünk lapokat, és szinte az összes márka összes típusából vásárolhatsz lap kiszerelésben is. Márkánként és típusonként külön csomagoljuk, a lapok hátoldalára pedig halványan ráírunk egy azonosító számot, hogy mindig tudd mit tartasz a kezedben.

A lapokat itt találod: Canson 1557 – 180g lap

Canson C à grain – 125g

Lignin (a papír sárgulását okozza) mentes alfa cellulózból készült prémium minőségű rajzpapír. Ragasztott és spirálkötéssel, széles méretválasztékban, illetve 125-180 és 224g/m2 grammsúlyú lapokkal kapható. Kifejezetten ideális a száraz technikákhoz mint a ceruza, szén, pasztell, de kevésbé nedves technikák mint a filcek és markerek használatához is megfelelő.

 • papír súlya : 125g / m2
 • kiszerelés: 30 lap/ tömb
 • papír textúrája: finoman szemcsés
 • papír színe: natúr fehér
 • ajánlott technikák: ceruzához, pasztellhez, faszénhez és kevésbé nedves technikákhoz is alkalmas
 • további méretek spirál kötészettel: szabványos A5 – A4A3 és akár 1db A4 méretű lap
 • további méretek rövid oldalon ragasztott: szabványos A5 A4A3 és akár 1db A4 méretű lap
 • extra tulajdonságok: savmentes papír az idő múlásával sem sárgul, és az alkalmazott techikákkal nem bonyolódik kémiai reakcióba

A Canson C à grain – 125g papírból akár lapokat is vásárolhatsz. Ideális megoldás, ha nem ismered ezt a típust, de szeretnéd kipróbálni, vagy egyszerűen csak nincs szükséged egy egész tömbre. Jellemzően A4 méretben értékesítünk lapokat, és szinte az összes márka összes típusából vásárolhatsz lap kiszerelésben is. Márkánként és típusonként külön csomagoljuk, a lapok hátoldalára pedig halványan ráírunk egy azonosító számot, hogy mindig tudd mit tartasz a kezedben.

A lapokat itt találod: Canson C à grain – 125g lap

Canson C à grain – 180g

Lignin (a papír sárgulását okozza) mentes alfa cellulózból készült prémium minőségű rajzpapír. Ragasztott és spirálkötéssel, széles méretválasztékban, illetve 125-180 és 224g/m2 grammsúlyú lapokkal kapható. Kifejezetten ideális a száraz technikákhoz mint a ceruza, szén, pasztell, de kevésbé nedves technikák mint a filcek és markerek használatához is megfelelő.

 • papír súlya : 180g / m2
 • kiszerelés: 30 lap/ tömb
 • papír textúrája: finoman szemcsés
 • papír színe: natúr fehér
 • ajánlott technikák: ceruzához, pasztellhez, faszénhez és kevésbé nedves technikákhoz is alkalmas
 • további méretek spirál kötészettel: szabványos A5 – A4A3 és akár 1db A4 méretű lap
 • további méretek rövid oldalon ragasztott: szabványos A5 A4A3 és akár 1db A4 méretű lap
 • extra tulajdonságok: savmentes papír az idő múlásával sem sárgul, és az alkalmazott techikákkal nem bonyolódik kémiai reakcióba

A Canson C à grain – 180g papírból akár lapokat is vásárolhatsz. Ideális megoldás, ha nem ismered ezt a típust, de szeretnéd kipróbálni, vagy egyszerűen csak nincs szükséged egy egész tömbre. Jellemzően A4 méretben értékesítünk lapokat, és szinte az összes márka összes típusából vásárolhatsz lap kiszerelésben is. Márkánként és típusonként külön csomagoljuk, a lapok hátoldalára pedig halványan ráírunk egy azonosító számot, hogy mindig tudd mit tartasz a kezedben.

A lapokat itt találod: Canson C à grain 180g lap

Canson C à grain – 224g

Lignin (a papír sárgulását okozza) mentes alfa cellulózból készült prémium minőségű rajzpapír. Ragasztott és spirálkötéssel, széles méretválasztékban, illetve 125-180 és 224g/m2 grammsúlyú lapokkal kapható. Kifejezetten ideális a száraz technikákhoz mint a ceruza, szén, pasztell, de kevésbé nedves technikák mint a filcek és markerek használatához is megfelelő.

 • papír súlya : 224g / m2
 • kiszerelés: 30 lap/ tömb
 • papír textúrája: finoman szemcsés
 • papír színe: natúr fehér
 • ajánlott technikák: ceruzához, pasztellhez, faszénhez és kevésbé nedves technikákhoz is alkalmas
 • további méretek spirál kötészettel: szabványos A5 – A4A3 és akár 1db A4 méretű lap
 • további méretek rövid oldalon ragasztott: szabványos A5 A4A3 és akár 1db A4 méretű lap
 • extra tulajdonságok: savmentes papír az idő múlásával sem sárgul, és az alkalmazott technikákkal nem bonyolódik kémiai reakcióba

A Canson C à grain – 224g papírból akár lapokat is vásárolhatsz. Ideális megoldás, ha nem ismered ezt a típust, de szeretnéd kipróbálni, vagy egyszerűen csak nincs szükséged egy egész tömbre. Jellemzően A4 méretben értékesítünk lapokat, és szinte az összes márka összes típusából vásárolhatsz lap kiszerelésben is. Márkánként és típusonként külön csomagoljuk, a lapok hátoldalára pedig halványan ráírunk egy azonosító számot, hogy mindig tudd mit tartasz a kezedben.

A lapokat itt találod: Canson C à grain 224g lap

ehhez a papírhoz is ajánlott termékeinkből egy kis ízelítő:

Tűfilcek:
Kuretake Mangaka tűfilcekCopic Multiliner tűfilcekCopic Multiliner SP tűfilcek

Grafitceruzák:
Hi Uni professzionális ceruzákStaedtler Mars Lumograph Black ceruzákStaedtler Mars Lumograph ceruzák –  Palomino Blackwing ceruzákFaber CastellTombow

Mechanikus ceruzák: 
Rotring – KuruToga – Zebra DelguardAlvinStaedtlerTombowPentel Graphgear500Pentel Graphgear1000Pentel Graph600Pentel Graph1000Pentel Sharp Kerry  – Pentel P200Pentel OrenzUni Pure Malt

Mechanikus cerza betétek:
Pentel Ain SteinUni Color Mix

2mm mechanikus ceruzák:
Kita-BoshiAlvinStaedtlerCaran d’AchePrismacolorUni

Radírok:
Széles típus és méretválasztékban

Hegyezők:
Longpoint hegyezőkHegyezők balkezeseknek -[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_images picture_size=”auto” hover_type=”none” autoplay=”yes” columns=”1″ column_spacing=”5″ scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” border=”no” lightbox=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_image image=”https://penman.hu/wp-content/uploads/2019/06/50-inspiralo-idezet-hires-muveszektol-002.jpg” image_id=”8258|full” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][fusion_image image=”https://penman.hu/wp-content/uploads/2019/06/50-inspiralo-idezet-hires-muveszektol-002.jpg” image_id=”8258|full” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][/fusion_images][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]