- Pénztár -

- hasznos információk a szállításról -

Ingyenes szállítás

A Daniel Smith festékeken kívül, amennyiben a vásárlás összege eléri a 25.000.- forintot, a szállítás költségét átvállaljuk. A Daniel Smith festékek árazása sajnos nem teszi lehetővé az ingyenes szállítást, ezért ezt a termékcsoportot kérlek, hogy ennek tudatában vásárold meg.

Ajánlott levél

Csak banki utalás és hamarosan bankkártyás fizetés esetén választható, mivel utánvéttel már csomagnak minősül,  ami jóval drágább.

A csomag mérete nem lehet vastagabb mint 2 cm, ami egy szabványos postaláda nyílás mérete. Ajánlott levélként néhány ceruzát, betéteket és kisebb rajztömböket tudok feladni, ami belefér a postaládába. Aki már vásárolt tőlem tudja, hogy szeretek csomagolni és nekem fontos, hogy a rendelés sértetlenül érkezzen meg. Nálam sajnos könnyem megszalad a bubis fólia, így egy ceruza csomagolásábból is csodákat tudok művelni, de ebben az esetben igyekszem visszafogni magam, hogy a csomag ne legyen nagyobb mint a postaláda. Bármennyire is szeretném az A3 méretű tömb sajnos nem jöhet szóba, ezért azt kérem, hogy

Kérlek, hogy ezt a szállítást csak akkor válaszd, ha a rendelt termékek bőven beleférnek az – A4 és 2cm vastag – korlátok közé. Kereslek majd, ha túl sok lenne egy levélhez a rendelés és egyeztetjük az alternatívákat.

Foxpost csomagpont

Sokak kedvence (az enyém is) ez a szállítási mód, de leginkább csak a nagyvárosokban érhető el. Fent tudsz vele játszani, ha kiválasztod és megnézed a térképet. Szerencsére itt sem a méret sem a súly nem korlátoz és az egyik legolcsóbb szállítási mód.

Foxpost házhozszállítás:

Pontosan olyan futárszolgálat, mint a sokak által inkább ismert GLS, talán annyi különbséggel, hogy a Foxpost futárokon piros ruha van (?)… Nem tudom, én még nem láttam őket. Megszokott, hogy a futár másnap kézbesíti a csomagokat, de a Foxpostnál ezt nem lehet garantálni. Tapasztalat alapján inkább 72 órát mondanék, azaz a rendelést követő második napon kézbesítik.

Postapont:

A leginkább elterjedt és országos lefedettségű szolgáltatás. Legrosszabb esetben az adott helység postája lesz a postapont, azaz a postán lesz átvehető a csomag, ami szinte mindenki számára elérhető. A szállítás kiválasztása után a térképről lesz választható a kívánt Postapont és mindegyik fizetési mód választható hozzá.

Posta házhozszállítás:

Más néven MPL futár… Gyors, de legalább drága. Általában a feladást követő napon kézbesítik a csomagot és az összes fizetési móddal választható. Itt is, épp úgy mint az összes szállítási mód esetében, az utánvét mint szolgáltatás drágítja a költségeidet.

- a fizetési lehetőségekről -

Banki utalás:

A rendelés feladása után megvárjuk amíg a rendelés összege megérkezik a számlánkra és azonnal feladjuk a csomagot. Tény, hogy kényelmetlen módszer, ezért hamarosan bevezetjük a bankkártyás fizetést is.

Utánvét:

Az ajánlott levél esetében nem, de az összes többi szállításnál választható opció, ami a Foxpost esetében kevésbé, a postai szállításoknál pedig érezhetően drágítja a szállítási díjat (~400.- Ft).