Boku-Undo Sumi akvarell készlet Shadow black – 6 szín

Boku-Undo Sumi akvarell készlet Shadow black MEI – 6 szín – Ez a hagyományos sumi tinta és színes festékek kombinációjával készült. Egyedülálló művészi minőségű akvarellfesték tökéletes a mély monoton festmények, sumi-e és haiga (egyszerű rajzok, amelyek gyakran kísérik a haiku-verseket) készítéséhez. Közelebb kerülünk a tradicionális japán tinták világához, mivel sokkal inkább tinta, mint festék. Ezek a festékek nem a számunkra megszokott kötőanyagokkal készülnek, de használata során ez sem előnyt, sem pedig hátrányt nem jelent.

A szilkék 10 gramm fesétket tartalmaznak, melyek nagyjából 4 egész szilkének felel meg.

A készlet 6 színt tartalmaz: Shadow Blue, Shadow Green, Shadow Pink, Shadow Purple, Shadow Vermilion és Shadow Yellow.

cikkszám 2-2-1101 kategóriák ,

8 650 Ft

Megosztás

További információk

- Boku-Undo Sumi akvarell készlet Shadow black – 6 szín -

Boku-Undo Sumi akvarell készlet Shadow black – 6 szín – Ez a hagyományos sumi tinta és színes festékek kombinációjával készült. Egyedülálló művészi minőségű akvarellfesték tökéletes a mély monoton festmények, sumi-e és haiga (egyszerű rajzok, amelyek gyakran kísérik a haiku-verseket) készítéséhez. Közelebb kerülünk a tradicionális japán tinták világához, mivel sokkal inkább tinta, mint festék. Ezek a festékek nem a számunkra megszokott kötőanyagokkal készülnek, de használata során ez sem előnyt, sem pedig hátrányt nem jelent.

A szilkék 10 gramm fesétket tartalmaznak, melyek nagyjából 4 egész szilkének felel meg.

A készlet 6 színt tartalmaz: Bluish Black, Brownish Black, Greenish Black, Purplish Black, Reddish Black, and Yellowish Black.

Instagram oldalunkFacebook oldalunkPinterest tábláink