Platinum Pro Use 171 mechanikus ceruza – 03

Platinum Pro Use 171 mechanikus ceruza – 03

A Platinum Pro-Use 171 állítható tüskével és egy speciális rugós mechanizmussal rendelkezik, amely szabadon kapcsolható és csökkenti a betét törésének lehetőségét. Az tüske hossza 0 és 4,5 mm között állítható, így tökéletesen testreszabható az igényeinknek megfelelően. Akár teljesen visszahúzható (csavarható) tüske biztonságossá teszi használaton kívül is. Mivel a tüske a ceruza testéhez van rögzítve, tökéletesen stabil írási élményt nyújt, függetlenül attól, hogy az éppen milyen hosszú. A Platinum Pro Use 171 tartalmaz egy nyomáselnyelő rugó mechanizmust is a hegyében, ami megakadályozza a grafit törését. Ha túl nagy nyomás nehezedik a betétre, a rugós mechanizmus lehetővé teszi, hogy a grafit kissé visszacsússzon a ceruzába, enyhítve a nyomást és megakadályozva a törést. A markolat elcsavarása aktiválja vagy kikapcsolja a mechanizmust. Ha a mechanizmust kikapcsoljuk, a grafit betét szilárdan a helyén marad, ami közvetlen kapcsolat érzetét biztosítja a papír érintésekor.

További színeket, méretet stb. a következő kategóriákban találsz:
cikkszám platinum221005 kategória

8 350 Ft

Megosztás

További információk

Platinum Pro Use 171 mechanikus ceruza – 03

A Platinum Pro-Use 171 állítható tüskével és egy speciális rugós mechanizmussal rendelkezik, amely szabadon kapcsolható és csökkenti a betét törésének lehetőségét. Az tüske hossza 0 és 4,5 mm között állítható, így tökéletesen testreszabható az igényeinknek megfelelően. Akár teljesen visszahúzható (csavarható) tüske biztonságossá teszi használaton kívül is. Mivel a tüske a ceruza testéhez van rögzítve, tökéletesen stabil írási élményt nyújt, függetlenül attól, hogy az éppen milyen hosszú.

A Platinum Pro Use 171 tartalmaz egy nyomáselnyelő rugó mechanizmust is a hegyében, ami megakadályozza a grafit törését. Ha túl nagy nyomás nehezedik a betétre, a rugós mechanizmus lehetővé teszi, hogy a grafit kissé visszacsússzon a ceruzába, enyhítve a nyomást és megakadályozva a törést. A markolat elcsavarása aktiválja vagy kikapcsolja a mechanizmust.

Ha a mechanizmust kikapcsoljuk, a grafit betét szilárdan a helyén marad, ami közvetlen kapcsolat érzetét biztosítja a papír érintésekor.