Staedtler 502 rotary hegyező

cikkszám: staedtler0100 kategória:

Professzionális forgótárcsás hegyező, melyet a 2mm grafit betétekhez használhatunk. Nem minden ceruzával kompatibilis, mivel a hegyező nyílásába bármilyen méretű ceruza nem illeszkedik tökéletesen. ~8mm átmérőjű ceruzákkal tudjuk leginkább használni, amivel hegyeztetjük a betétet, majd átrakjuk abba a ceruzába a grafitot amivel nem sikerült hegyezni. Na ezt elég bonyolultan sikerült megírni… elnézést!

További színeket és méretet ebben a kategóriákban találsz:

4 990 Ft

További információk

Staedtler 502 rotary hegyező

Professzionális forgótárcsás hegyező, melyet a leginkább elterjedt 2mm grafit betétekhez használható. Kialakítása miatt pedig leginkább a Staedtler ceruzáihoz illeszkedik, de az összes 2mm ceruzámhoz ezt a hegyezőt használom. Működése elsőre szokatlan lehet, de az első hegyezés után már rutinos használók leszünk. A hegyező használatáról ez a videó jobb képet ad, mint amit le tudnék írni róla, és jobban látszik a hegyezés eredménye is, amit ilyen minőségben más hegyezővel nem igazán tudunk elérni.

A Staedtler 9252520 és 9253520 ceruzákhoz nem illeszkedik a hegyező nyílása, nem ezekhez a ceruzákhoz lett fejlesztve, de egy kis rutinnal vele is használható lesz. Amennyiben van egy klasszikus formájú és méretű, mondjuk Koh-I-Nor ceruzád, akkor használd azt, majd bármilyen másik ceruzába átrakhatod a kihegyezett betétet, amivel nehézkes a hegyező használata.

Megosztás