daniel smith watercolor image 014

Daniel Smith 15 ml prémium akvarellfesték - előrendelés

daniel smith watercolor image 012

Mikor lesz azonnal elérhető készlet is a festékekből?

Minden rendelés alkalmával saját készletre is vásárolunk, így folyamatosan készletről is vásárolhatók lesznek a festékek. Első körben az alapozókat tartjuk majd készleten és a leginkább különleges Daniel Smith festékeket, melyeket más gyártók nem készítenek. Már most is közel 100 féle szín készletről aonnal elérhető:

Miért csak a 15ml tubusok vásárolhatók?

Viszonylag drága festékek és leginkább a 15ml kiszerelés a leggazdaságosabb. Az 5ml csak harmada mennyiség, de árban fele a 15ml tubusnak. 

Mást is szeretnék vásárolni az oldalról, hogyan rendeljem a festékeket?

Amennyiben egyszerre szeretnéd megkapni a festékeket az egyéb termékeinkkel, akkor akár egy rendelésben is leadható, minden mással együtt. Azonban, ha előbb szeretnéd megkapni a festékeken kívüli termékeinket, akkor kérjük, hogy külön rendelésként vásárolod a festékeket, mert így sokkal könnyebb és hatékonyabb vele a munka.

Miért kell előre kifizetnem a festékek árát?

Mivel drága termékekről van szó és nem tudjuk feltétlenül készletről azonnal biztosítani, ezért épp úgy, mint egy ismert nemeztközi online áruházban, a megrendelt termékek árát előbb elutalod, majd hetek múlva talán megérkezik a rendelésed. A hetek múlva, nálunk inkább 10 nap és minden festék vásárlásról hivatalos díjbekérő számlát készítünk.

Milyen előnyöm származik abból, ha itt vásárolok?

Első sorban egy hazai vállalkozást segítesz vele, és nem gazdagítod tovább Jeff bácsit, de leginkább azért, mert semmilyen bonyodalommal és vámügyintézéssel nem kell bajlódnod, az árak pedig hazai bruttó árak, nem kerül rá semmilyen váratlan kezelési költség. Nem utolsó sorban az festékek árai talán nálunk a legolcsóbbak a piacon, tehát még spórolhatsz is velünk. 4-5 tubus árán egy újabb tubus árát spórolhatod meg.

Mennyibe kerül a szállítás?

Amikor a rendelésed megérkezik, azokkal a hazai szállítási költségekkel kell számolnod, amit minden esetben használunk: MPL futár, Foxpost automata és futár. Ezeknek a költségét a rendelés alkalmával már láthattad és elvileg ki is fizetted. Semmilyen más költség nem keletkezik a vásárlás során. A weboldalon érvényes 25.000.- Ft feletti ingyenes szállítást a Daniel Smith festékekre sajnos nem tudjuk érvényesíteni.

Hogyan értesülhetek a leadott rendelésem állapotáról?

Rendelés után elküldjük a vásárlás díjbekérő számláját. Az összeg megérkezte után minden hónap 10.-20.-30. napján küldjük tovább. Ahogy látjuk a saját rendelésünk állapotát – amiben a Te rendelésed is benne van – ezt megírjuk neked e-mail levélben és ekkor már viszonylag pontos érkezési dátummal is tudunk informálni.

Lemondható a rendelés?

A vonatkozó szabályozás értelmében igen, de tisztelettel arra kérünk, hogy tudatosan vásárolj ilyen termékeket, mert a lemondott rendelés olyan színeket is tartalmazhat, amire csak neked volt szükséged, de mi nem készleteznénk azt.

Maradt még megválaszolatatlan kérdés.

Örömmel segítünk tisztázni minden felmerülő kérdést, mivel célunk, hogy egy tiszta, átlátható és örömteli vásárlást bizotosítsunk számodra. Elérhetőségeinket itt találod: 

Iratkozz fel a hírleveleinkre