Blackwing notebook Clutch fehér – vonalas (3db)

Ceruzáiról ismert Blackwing márka legkisebb méretű jegyzetfüzete. Mindössze 9cm széles és 14cm magas, így kényelmesen elfér akár egy farzsebben is. Bársonyos tapintású de erős anyagból készült matt fehér borító hátoldalán szolid dombornyomással a  Blackwing márkajelzés.

cikkszám blackwing001 kategória címkék ,

4 800 Ft

Megosztás

További információk

- Blackwing notebook Clutch fehér – vonalas (3db) -

Blackwing notebook Clutch

Ceruzáiról ismert Blackwing márka legkisebb méretű jegyzetfüzete a Blackwing notebook Clutch. Mindössze 9cm széles és 14cm magas, így kényelmesen elfér akár egy farzsebben is. Bársonyos tapintású de erős anyagból készült matt fehér borító hátoldalán szolid dombornyomással a  Blackwing márkajelzés. Rejtett kötészeti megoldása miatt egy igazi prémium termék érzetét kelti és nem csak kelti, valóban az is. A csomag 3 füzetet tartalmaz, füzetenként 24 – 100g/m2 sima tapintású vonalazott lappal és kerekített sarkokkal. Ideális választás lehet akár ajándékozásra, főleg néhány Palomino Blackwing Pearl ceruzával együtt, hogy teljes legyen a készlet.

Ez a Blackwing Clutch notesz fekete színben is rendelhető.

Nagyobb méretű Blackwing jegyzetfüzetre lenne szükséged: Blackwing Slate fekete vagy fehér, ha ennél is nagyobbat szeretnél, akkor Blackwing Summit fekete vagy fehér.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Instagram oldalunkFacebook oldalunkPinterest tábláink