Blackwing notebook Slate fehér – vonalas

Kategória:

Blackwing Slate notesz kiváló minőségű (100g/m2) 160 oldalnyi elefántcsont színű vonalazott papírral, tartós kettős varrottkötéssel, selyem könyvjelzővel és matt fehér kemény borítóval, ideális társ a mindennapos használathoz. A közel A5 méretű notesz elég kicsi ahhoz, hogy az élet számos területén magunk mellett tartsuk.

További színeket és méretet ebben a kategóriákban találsz:

7 500 Ft

További információk

Blackwing notebook Slate fehér – vonalas

Blackwing Slate jegyzetfüzet

Blackwing Slate jegyzetfüzet kiváló minőségű (100g/m2) 160 oldalnyi elefántcsont színű vonalazott papírral. Tartós kettős varrottkötéssel, selyem könyvjelzővel és matt fehér kemény borítóval. Ideális társ a mindennapos használathoz, mivel a közel A5 méretű notesz elég kicsi ahhoz, hogy az élet számos területén magunk mellett tartsuk. Speciális megoldású varrott kötészetnek köszönhetően, kinyitva is teljesen sík felületet biztosítanak az oldalpárok. A Blackwing Slate fehér jegyzetfüzet mind a két oldalra kényelmesen jegyzetelhetünk, mivel középen nem ütközünk akadályba. A notesz gerincén kialakított praktikus tolltartó egy gumírozott szövet, amibe gyárilag egy a notesz színével harmonizáló Blackwing ceruzát találunk. Természetesen bármilyen másik tollat vagy ceruzát elhelyezhetünk benne. Áruházunkban külön is megvásárolhatod a noteszhez csomagolt Palomino Blackwing Pearl gyöngyház fehér színű ceruzát.

A jegyzetfüzet mérete 12,7 cm x 21cm, kicsit keskenyebb mint a szabványos A5 méret.

Ez a Blackwing Slate notesz fekete színben is rendelhető.

Amennyiben kisebb méretű Blackwing jegyzetfüzetre lenne szükséged: Blackwing Clutch fekete vagy fehér, de ha ennél is nagyobbat szeretnél, akkor Blackwing Summit fekete vagy fehér.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Instagram oldalunkFacebook oldalunkPinterest tábláink

Megosztás