KUM 4in1 hegyező – pink

KUM 4in1 hegyező – pink

A KUM 4 az 1-ben élező egy olyan eszköz, amiben minden megtalálható, amire csak szükségünk lehet hegyező témában. Ez az élező ötvözi a stílusos ovális formát, a nagyszerű funkcionalitással és könnyen használható. A kettős végeken 4 különböző méretű furat található, amelyek valamelyikébe biztosan passzol, a ceruzánk. Méretek: 8, 7, 10 és 11 mm – es.

További színeket, méretet stb. a következő kategóriákban találsz:
cikkszám kum005 kategória címkék ,

1 150 Ft

Megosztás

További információk

KUM 4in1 hegyező – pink

A KUM 4 az 1-ben élező egy olyan eszköz, amiben minden megtalálható, amire csak szükségünk lehet hegyező témában. Ez az élező ötvözi a stílusos ovális formát, a nagyszerű funkcionalitással és könnyen használható. A kettős végeken 4 különböző méretű furat található, amelyek valamelyikébe biztosan passzol, a ceruzánk. Méretek: 8, 7, 10 és 11 mm – es. Ezzel a hegyezővel időt takaríthatunk meg, csökkenthetjük a költségeket és rendkívül kényelmes, többé nem kell más – más hegyező, a különböző ceruzaméretekhez. A kupak biztosítja, hogy a forgács ne potyogjon ki és a házban maradjon.

A németországi Erlangenben található KUM 1919 óta a világ vezető ceruzahegyező gyártója. A KUM élezőket, a pengék kiválósága, termékeik gyártási minősége és a hegyezők stílusának sokfélesége különbözteti meg.