Nakabayashi Logical füzet A5

Japán egyik újító szellemű gyártójának érdekes megoldása arra, hogy szerintük milyen egy hasznos füzet. Nekik nem elég, hogy a lapok tökéletesen simák és magas minőségűek, ők is rengeteg segédjelzést nyomtatnak minden egyes lapra és a borítónál sem akadtak el.

cikkszám nakabaya001 kategória címkék , ,

2 650 Ft

Megosztás

További információk

- Nakabayashi Logical füzet A5 -

Nakabayashi Logical füzet – A5

Japán egyik újító szellemű gyártójának érdekes válasza arra, hogy szerintük milyen egy hasznos füzet. Nekik nem elég, hogy a lapok tökéletesen simák és magas minőségűek, ők is rengeteg segédjelzést nyomtatnak minden egyes lapra és a borítónál sem akadtak el.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

A szokatlanul spirálozott füzetek átlátszó műanyag borítója könnyen lepattintható a fém spirálokról és hasznos segédeszközként használhatjuk azt. Vonalzó, szögmérő, körsablon, illetve grafikusok számára hasznos nyomdai előkészítéshez használatos PostScript jelöléseket is találunk rajta. Ezek a Nakabayashi Logical füzetek két méretben: A5B5 és mérettől függetlenül 80 lapos kiszerelésben érhetők el, a lapok vonalazása pedig eléggé összetett… Leginkább vonalas füzet 7mm sortávolsággal, de minden sor 3 egyenlő részre van osztva két halvány vonallal és itt még nincs vége, mivel szintén 7mm osztású függőleges halvány vonalak is “díszítik”. Ezek a függőleges és vízszintes segédvonalak azonban annyira halványak, hogy az összképet leginkább vonalasnak látjuk.

további kivitelek:

  • négyzethálós A5B5

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Instagram oldalunkFacebook oldalunkPinterest tábláink