Pentel Orenz NERO mechnikus ceruza – 02

Pentel Orenz NERO mechnikus ceruza – 02

A többi Orenz ceruzához hasonlóan a Nero is a csúszó tüskének köszönhetően folyamatosan védi a betétet, így 02 méretben is elérhető. Írás közben az ólomhüvely visszahúzódik, amikor az ólom elhasználódik így sokkal tovább használhatjuk adagolás nélkül, de ceruza automatikus adagoló rendszere biztosítja az ólmot minden alkalommal, amikor felemeljük a ceruzát a papírról. Kis túlzással, de soha többé nem kell kattintania az adagolóra, amíg a betét el nem fogy! 140 mm hosszú (behúzott heggyel), 9 mm vastag és a súlya 18 g.

További színeket, méretet stb. a következő kategóriákban találsz:
cikkszám pentel221012 kategória

14 300 Ft

Megosztás

További információk

Pentel Orenz NERO mechnikus ceruza – 02

A pentel élvonalbeli ceruzája. Nero “fekete” kifejezés utal a ceruza elegáns, teljesen fekete megjelenésére.

A többi Orenz ceruzához hasonlóan a Nero is a csúszó tüskének köszönhetően folyamatosan védi a betétet, így 02 méretben is elérhető. Írás közben az ólomhüvely visszahúzódik, amikor az ólom elhasználódik így sokkal tovább használhatjuk adagolás nélkül, de ceruza automatikus adagoló rendszere biztosítja az ólmot minden alkalommal, amikor felemeljük a ceruzát a papírról. Kis túlzással, de soha többé nem kell kattintania az adagolóra, amíg a betét el nem fogy!

A speciális gyanta-fém keverék erős, tartós, nem túl nehéz és nem könnyű érzetet biztosít a Nero-nak.

Az egész ceruza test egy darabból készült, ami biztosítja a stabilitást és kiküszöböli a zörgést vagy a lazaság érzetét.

A karcsú és teljesen fekete kialakítás futurisztikus megjelenést kölcsönöz a ceruzának és szinte biztos, hogy “nem jön szembe velünk”.