Pentel Sharp Kerry mechanikus ceruza pink – 05mm

Kategória:

A Pentel Sharp Kerry mechanikus ceruza egy ritka és szokatlan eszköz. Elegáns formáját a kifejezetten precíz és hangtalan működése még inkább erősíti. Világszerte sikeres ceruza, amit szinte változatlan formában 1971 óta gyártanak.

További színeket és méretet ebben a kategóriákban találsz:

6 580 Ft

További információk

Pentel Sharp Kerry mechanikus ceruza pink – 05mm

Pentel Sharp Kerry mechanikus ceruza pink – 0,5mm

A Pentel Sharp Kerry mechanikus ceruza egy ritka, és szokatlan eszköz. Elegáns formáját a kifejezetten precíz és hangtalan működése még inkább erősíti. Világszerte sikeres mechanikus ceruza, amit szinte változatlan formában, 1971 óta gyártanak.

Formája és stílusa miatt a tollak között is megállná a helyét, de mint mechanikus ceruza abszolút egyedülálló. Hasonlóan a töltőtollakhoz, ennél a ceruzánál is egy finom mozdulattal lepattintható a tollszár, amit használat közben visszahelyezhetünk a tolltestre és a grafit adagolása így is biztosítva lesz. Hasonlóan a legtöbb mechanikus ceruzához, a Pentel Sharp Kerry mechanikus ceruza pink is rendelkezik cserélhető radírral és klipsszel egyaránt. Egyedül a keménységindikátor hiányzik, de ezt a ceruzát leginkább jegyzeteléshez javasolják, ahol nincs különösebb értelme ennek a funkciónak.

A mechanikus ceruza markolata műanyagból, a toll teste pedig fémből készült. Kényelmes használatát a ceruza viszonylag rövid mérete és ideális súlyelosztása biztosítja, ami megfelelő keménységű betéttel valóban élményszámba megy. Az összeszerelés minősége tökéletes, amit az adagoló finom működése is igazol.

Pentel Sharp Kerry mechcanikus ceruza további színei:

fekete | szürke | piros | olíva zöld | pink | kék

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Instagram oldalunkFacebook oldalunkPinterest tábláink

Megosztás