Rotring 800 mechanikus ceruza 07mm ezüst

Kategória:

A Rotring 800-as modell három méretben: 0,5mm, 0,7mm, 2mm és két színben: fekete és ezüst, illetve ezeken belül érintőképernyőkhöz használható betéttel is megvásárolható (ez utóbbi csak a 0,5mm és a 0,7mm modellekben).

További színeket és méretet ebben a kategóriákban találsz:

25 400 Ft

További információk

Rotring 800 mechanikus ceruza 07mm ezüst

Rotring 800

A Rotring 800-as modell három méretben: 0,5mm, 0,7mm, 2mm és két színben: fekete és ezüst, illetve ezeken belül érintőképernyőkhöz használható betéttel is megvásárolható (ez utóbbi csak a 0,5mm és a 0,7mm modellekben). Ezekből a variációkból összesen 10 féle Rotring 800-as ceruza közül választhatunk.

Miután kiléptünk a sokak által ismert, kedvelt és használt műanyag Rotring ceruza keretei közül, megismerhetjük a Rotring professzionális termékeit is. Formáját tekintve kevésbé, működését és felépítését tekintve már jelentőseb eltérés van a 800 és a 600 ceuzák között.  Ez a különbség az a behúzható tüske ami csak a 800-as sajátossága és ami első látásra nem tűnik hatalmas különbségnek, de a szerkezetét tekinve mégis jóval komplikáltabb. A sárgarézből készült test garantálja, hogy kézben tartva azonnal érezhető, hogy van benne anyag és akár generációkon keresztük is használható marad. Maga a márka már önmagában is garancia a minőségre, amit tovább erősítenek a ceruza apró részletei. Az adagoló finom kattanása, a csúszásbiztos markolat és a speciális matt bevonat, ami az egész ceruza testet uralja. Ahogy a professzionális kategória legtöbb termékében a Rotring 800-ban is megtaláljuk a betét keménységét jelző indikátort, cserélhető radírt. A 4mm tüske biztosítja, hogy rajzsablonokkal is tökéletesen használhassuk. Karcsú de testes ceruza, amit kézbe véve azonnal imádni fogunk, azonban a huzamosabb használathoz szoknunk kell az átlagosnál nehezebb súlyát.

Megosztás