Zebra Sarasa 05mm Vintage tollkészlet 5db

Zebra Sarasa 05mm Vintage tollkészlet 5db

Egy szép, egyszerű toll, a Zebra nem engedte meg magának, hogy elragadtassa magát a dizájnnal. Az eredmény szépen minimalizált, miközben még mindig jó funkciókat tartalmaz. Hosszú gumi markolata van, amely növeli a kényelmet és biztosítja a jó fogást, bárhogyan is tartjuk a tollat. Van egy nagy klipsze, amely erős és könnyen kezelhető.

További színeket, méretet stb. a következő kategóriákban találsz:
cikkszám zebra06005 kategória címke

3 350 Ft

Megosztás

További információk

Zebra Sarasa 05mm Vintage tollkészlet 5db

Egy szép, egyszerű toll, a Zebra nem engedte meg magának, hogy elragadtassa magát a dizájnnal. Az eredmény szépen minimalizált, miközben még mindig jó funkciókat tartalmaz. Hosszú gumi markolata van, amely növeli a kényelmet és biztosítja a jó fogást, bárhogyan is tartjuk a tollat. Van egy nagy klipsze, amely erős és könnyen kezelhető. Az egész hordó megegyezik a tinta színével, így könnyű megtalálni a megfelelőt. Ha már a színeknél tartunk, akkor elérkeztünk ezeknek a tollaknak az igazán érdekes részéhez, a tinta színeihez. A legtöbb tollnál a színek élénkek. A kék az kék, a piros egy élénk piros, de ezek egy kicsit mások. A színek egy kicsit tompábbak, a vintage megjelenés érdekében. A finom 0,5 mm – es hegyekkel lágy vonalakat érhetünk el. Ez a készlet 5 színt tartalmaz: Kékesszürke, barnásszürke, sötétkék, zöldesfekete és pirosasfekete.

Érdekesség: a színek ebben a termékcsaládban egy korábbi tollból származnak, a Zebra Jimnie Antique nevű tollból. A sötétbarna Jimnie Antique volt Nigella Lawson kedvenc tollja, amit ő keserű csokoládébarna színként jellemzett.