Moblique tollszár English Rose

Moblique tollszár English Rose

Moblique by Luis Creations pasztell színű tollai egyenes és ferde tollszárként is használhatók. A szétcsavarható műanyag test tartóként is funkcionál, amiben kedvenc hegyeidből (mérettől függően) 2-3 darabot is tárolhatsz. A csomagolás nem tartalmaz tollhegyeket.

További színeket, méretet stb. a következő kategóriákban találsz:
cikkszám moblique06003 kategória címke

3 950 Ft

Megosztás

További információk

Moblique tollszár English Rose

Moblique tollszár – by Luis Creations

Moblique tollszár – by Luis Creations pasztell színű tollai egyenes és ferde tollszárként is használhatók. A szétcsavarható műanyag test tartóként is funkcionál, amiben kedvenc hegyeidből (mérettől függően) 2-3 darabot is tárolhatsz. A csomagolás nem tartalmaz tollhegyeket. A pasztell színű tollszárak bársonyos tapintása kényelmes használatot garantál, sárgaréz hegyrögzítője pedig egy mozdulattal kicsúsztatható a tollszárból, hogy azt egyenes tollként is használhasd. Amennyiben a hegyed nehezen vagy nem illeszkedik közvetlenül a Moblique tollszárad sárgaréz rögzítőjébe, nehezen tudod belecsúsztatni, akkor húzd ki a tollszárból, lazíts a szorításán, óvatosan illeszd bele a tollhegyed, majd így csúsztasd vissza a tollszárba a rögzítőt. Annyira egyedi tollszár, hogy kész munkáid fotózásához, mint látványelemet is használhatod.

további színek:

Pasztell – Purple Sand (lila) – Dead Sea Clay (törtfehér) – English Rose (rózsaszín) – Mint Leaf (kékeszöld) Fémhatású – Silver Storm (ezüst) – Copper Sunrise (vörösréz) – Golden Sunshine (arany) – Moonlight Shadows (fekete)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Instagram oldalunkFacebook oldalunkPinterest tábláink

*