Moblique tollszár Golden Sunshine

Moblique tollszár Golden Sunshine

Moblique by Luis Creations fémszínű tollai egyenes és ferde tollszárként is használhatók. A szétcsavarható műanyag test tartóként is funkcionál, amiben kedvenc hegyeidből (mérettől függően) 2-3 darabot is tárolhatsz. A csomagolás nem tartalmaz tollhegyeket.

cikkszám moblique06004 kategória címkék ,

5 150 Ft

Megosztás

További információk

Moblique tollszár Golden Sunshine

Moblique tollszár – by Luis Creations

Moblique tollszár – by Luis Creations fémszínű tollai egyenes és ferde tollszárként is használhatók. A szétcsavarható műanyag test tartóként is funkcionál, amiben kedvenc hegyeidből (mérettől függően) 2-3 darabot is tárolhatsz. A csomagolás nem tartalmaz tollhegyeket. A pasztell színű tollszárak bársonyos tapintása kényelmes használatot garantál, sárgaréz hegyrögzítője pedig egy mozdulattal kicsúsztatható a tollszárból, hogy azt egyenes tollként is használhasd. Amennyiben a hegyed nehezen vagy nem illeszkedik közvetlenül a Moblique tollszárad sárgaréz rögzítőjébe, nehezen tudod belecsúsztatni, akkor húzd ki a tollszárból, lazíts a szorításán, óvatosan illeszd bele a tollhegyed, majd így csúsztasd vissza a tollszárba a rögzítőt. Annyira egyedi tollszár, hogy kész munkáid fotózásához, mint látványelemet is használhatod.

további színek:

Pasztell – Purple Sand (lila) – Dead Sea Clay (törtfehér) – English Rose (rózsaszín) – Mint Leaf (kékeszöld) Fémhatású – Silver Storm (ezüst) – Copper Sunrise (vörösréz) – Golden Sunshine (arany) – Moonlight Shadows (fekete)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Instagram oldalunkFacebook oldalunkPinterest tábláink

*